Mobiilihuolto

Miksi iHelp.fi

Olemme valtakunnallisesti toimiva älypuhelin- ja tablethuoltoliike. Kauttamme saat huolto- ja korjaustyöt mm.: iPhone, iPad, Huawei, Honor, Samsung, Sony, LG, Xiaomi ja OnePlus laitteisiin.

Samsung huolto alkuperäisillä varaosilla

iHelp.fi eroaa monista muista puhelinhuolto liikkeistä siinä, että käytämme Samsung huoltotöissä alkuperäisiä Samsung varaosia. Alkuperäinen Samsung varaosa takaa laadukkaan ja huolettoman lopputuloksen, niin asiakkaalle kuin meillekkin. Samsung puhelinhuolto tehdään alkuperäisillä varaosilla, tarvittavilla työvälineillä ja koulutettujen mekaanikkojen toimesta. Tarjoamme puhelimellesi markkinoiden parhaat varaosat ja osaamisen! Samsung huolto iHelp.fi – Tervetuloa!

iPhone huolto ja korjaus saatavilla alkuperäisillä Apple® varaosilla

iPhone huolto alkuperäisillä varaosilla? Kuulostaa aika hyvälle, eikö vain?

iHelp tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita iPhone-huolto ja korjaustyöhön joko alkuperäisen Apple iPhone varaosan tai edullisemman, mutta laadukkaan tarvike-varaosan!

iPhone huolto alkuperäisellä varaosalla takaa, että kaikki ominaisuudet säilyvät eikä puhelimesi herjaa vaihdetusta varaosasta.

Mikäli iPhone korjaus tehdään laadukkaalla, mutta edullisemmalla tarvike-varaosalla, annamme saman takuun kuin alkuperäiselle varaosalle, mutta iPhonesi voi herjata varaosaa tai menettää jopa ominaisuuksia.

Tuo tai lähetä huoltoon

Voit tuoda laitteesi huoltoomme, jolloin huolto kestää n.1-4h mallista riippuen. Ennen laitteen tuontia on suositeltavaa olla yhteydessä suoraan huoltopisteeseen varmistaen varaosa- ja ruuhkatilanne. Voit myös lähettää laitteesi huoltoomme postin kautta. Postin kautta tulleet huollot ilman toimituskuluja!

Takuu

Käytämme laadukkaita varaosia kaikissa korjauksissa. Annammekin työlle ja osalle vuoden takuun, joten voit olla täysin huoletta! Myöskään tiedot eivät tavallisesti katoa normaalihuoltojen yhteydessä. Mikäli kuitenkin puhelimessasi on tärkeitä tietoja, teemme pyydettäessä varmuuskopion ennen huoltoa.

Katso tästä hinnat mobiililaitteiden huolloille