Valvontakamerajärjestelmät

Toimitamme ja asennamme nykyaikaiset kameravalvontajärjestelmät. Käytämme tunnettujen valmistajien tietoturvallisia laitteita ja teemme järjestelmään asiakaskohtaiset asetukset valmiiksi. Järjestelmällä voidaan valvoa lähes mitä kohteita tahansa. Katselu onnistuu tietokoneen tai älypuhelimen kautta. Kameroissa on älytekniikkaa mikä mahdollistaa muunmuassa kasvojen sekä ajoneuvojen tunnistuksen. Tämän johdosta tallenteilta on helppo löytää haluamansa tapahtumat.

Olemme asentaneet järjestelmiä hyvin erityyppisiin kohteisiin. Tyypillisimpiä valvottavia ovat pihapiirit, kesämökit, eläinsuojat, hotellit, yrityksen toimitilat ja taloyhtiöiden yhteiset tilat ja parkkipaikat. Pienimmillään järjestelmä voi toimia yhdellä kameralla ja suurimmat toimittamamme valvontakokonaisuudet sisältävät useita kymmeniä kameroita – järjestelmä skaalautuu lähes rajattomasti.

Hälytinjärjestelmät

Kameravalvonta ei korvaa hälytinjärjestelmää, vaikka älytoiminnoilla turhia liiketunnistuksia voidaan rajata pois. Meiltä saat laadukkaat hälytinjärjestelmät joilla suojaat kotisi tai yrityksesi. Hälytinjärjestelmä voi olla langaton, jolloin asennus tapahtuu nopeasti ja edullisesti. Järjestelmä toimii myös yhteen kameravalvontamme kanssa, jolloin käyttö on helppoa ja loogista yhdellä käyttöliittymällä. Luonnollisesti hälytinjärjestelmä voidaan kytkeä vartijapalveluun.

Teemme maksuttomia kartoituskäyntejä Joensuun alueella, ota yhteyttä niin katsotaan millainen järjestelmä olisi Teille sopiva!