Pilvipalvelut

Yritystoiminta nojautuu nykyään vahvasti pilvipalveluihin. Esimerkiksi sähköposti on perinteinen pilvipalvelu, vaikka sitä moni ei sellaiseksi mielläkään. Meiltä saat kaikki yrityksen tarvitsemat palvelut alusta alkaen. Olemme kumppanisi yrityksen perustamisesta lähtien ja toimitamme tarvitsemasi palvelut, jotka skaalautuvat yrityksen kasvaessa.

Domainpalvelut

Kaikki alkaa domainista. Yritykselle (miksei yksityishenkilöllekin) kannattaa heti hankkia oma domain, jonka päälle omia palveluita aletaan kehittämään. Karjalan Datahuolto on virallinen fi-domainien välittäjä. Välitämme myös muut yleisimmät domainit, kuten .com, .eu, ,net.

Hostingpalvelut

Hosting-palvelimemme toimivat Suomalaisessa konesalissa. Meiltä saat domainin kanssa tarvittavat nimipalvelut, kotisivutilan ja sähköpostipalvelut. Teemme kaikki valmiiksi, joten Sinun ei tarvitse opiskella internetin kryptisiä nimityksiä ja lyhenteitä. Meiltä saat tarvittaessa myös kotisivujen toteutuksen.

Microsoft 365

Microsoftin 365 pilvipalvelu kattaa sähköpostin, sharepointin, office-ohjelmat, teams-ympäristön ja paljon muuta. Se alkaa olla ns. de-facto modernin yrityksen alusta. Olemme toimittaneet M365-ympäristöjä lähes sen alusta alkaen ja meillä on rautainen osaaminen sekä 365:een että azure active-directoryyn.

Varmuuskopiointi

Varmuuskopiointi unohtuu helposti. Elämme kuitenkin maailmassa, missä kukaan ei ole varmasti turvassa haittaohjelmilta. Hankalimmat kiristyshaittaohjelmat ovat torjuttavissa vain hyvällä ja kattavalla varmuuskopioinnilla. Toimitamme kotimaisen pilvivarmistuspalvelun työasema-, palvelin- ja M365 ympäristön varmuuskopioimiseksi. Pilvivarmistus toimii automaattisesti taustalla ja tiedot menevät vahvasti salattuna konesaliin josta se vielä kahdennetaan.

Tietoturva

Tänä päivänä tietoturvaksi ei riitä koneella pyörivä virustorjuntaohjelma. Tietoturvan pitää olla mietitty kokonaisuus joka sisältää palomuurisuojauksen, virus- ja haittaohjelmasuojauksen työasemille, palvelimille ja mobiililaitteille sekä pilviavusteiset toiminnot joilla dataa analysoidaan ja esimerkiksi sähköpostin epäilyttävä toiminta voidaan havaita ajoissa. Toimimme yhteistyössä kotimaisen WithSecuren kanssa, ja meiltä saat kattavat ratkaisut joustavina palvelutuotteina tai kertalisensseinä.