Pöytätietokoneet

Valikoimiimme kuuluvat suurimpien valmistajien laadukkaat tuotteet. Käytämme ns. yrityskäyttöön suunnattuja tuotelinjoja, jolloin laitteilla on pitkä elinkaari ja ne ovat varustettu yrityskäyttöön soveltuvalla käyttöjärjestelmällä. Nykyään pöytäkoneet ovat erittäin pienikokoisia ja ne kuluttavat vähän virtaa ollen silti tehokkaita. Keskusyksikkö voidaan monesti integroida näytön taakse piiloon tai se on jopa sijoitettu piiloon näytön jalkaan.

Emme kuitenkaan ole unohtaneet pelaajia tai 3D-suunnittelijoita. Kokoamme myös itse tehotyöasemia, jolloin laitteen ominaisuudet voidaan räätälöidä juuri käyttäjän tarpeisiin sopivaksi. Pyydä tarjous!

Kannettavat tietokoneet

Kannettavat tietokoneet ovat kehittyneet ehkä kaikkein eniten viimeisten vuosien aikana. Tehot ovat saavuttaneet pöytäkoneet, ja laitteiden akunkesto riittää helposti koko työpäiväksi. Yrityskäyttöön suunnatut laitteet kestävät pitkään ja niihin on myös hyvin saatavilla lisävarusteita, kuten telakointiasemia. Myös vanhempiin laitteisiin on saatavilla varaosia järkevään hintaan.

Palvelimet

Toimitamme palvelimet käyttöösi valmiiksi konfiguroituna. Palvelimia on saatavilla pienen työryhmän tiedostopalvelimesta aina isoihin erillislevyjärjestelmiin asti. Sopivan palvelimen hankinta kannattaa suunnitella huolellisesti että laite skaalautuu käyttömäärän kasvaessa. Autamme mielellämme sopivan konfiguraation suunnittelussa ja toimitamme laitteet verkkoosi myös avaimet-käteen periaatteella.

Käytetyt laitteet

Ketjumme hankkii suuria määriä leasing-käytöstä palautuneita yrityslaitteita. Laitteet on tyhjennetty tietoturvallisesti, huollettu ja testattu sekä varustettu uudella käyttöjärjestelmällä sekä viimeisimmillä päivityksillä. Monesti käytetyt laitteet ovat lähes uudenveroisessa kunnossa ja niillä on paljon elinvuosia jäljellä. Silti hinta on vain murto-osa uudesta vastaavasta. Leasing-koneet ovat monesti malliston kalliimmasta päästä, joten niiden ominaisuudet saattavat olla paremmat kuin uuden edullisemman laitteen. Sivuiltamme löydät käytettyjen laitteiden osion, josta näkyy ajantasainen tilanne varastossa olevista testatuista laitteista.