Tulostimet

Vaikka paperiton toimisto tekee tuloaan, tulosteita tarvitaan silti.

Olemme Brother-tulostimien virallinen jälleenmyyjä sekä huoltokumppani.

Brother tarjoaa laajan malliston tulostimia, tarratulostimista isoihin värilasermonitoimilaitteisiin. Varastoimme yleisimpiä malleja sekä tulostustarvikkeita.

Meiltä saat aina ajantasaista tietoa laitteista ja niiden soveltuvuudesta eri käyttötarkoitukseen. Ei todellakaan ole sama millaisen tulostimen hankit! Oikeanlaisella laitteella saatat säästää tulostimen hinnan jo muutaman kuukauden tulostusmäärillä.

Leasing ja click-sopimus

Tulostinta ei aina kannata hankkia omaksi. Meiltä saat tulostimet edullisella kuukausihinnalla. Click-sopimuksella maksat vain tulostamistasi sivuista. Laite raportoi meille tulostusmäärät automaattisesti, ja veloitamme ne sinulta jälkikäteen. Tulostamiseen tarvittavat värikasetit ja ja kulutusosat toimitetaan teille aina ennenkuin entiset loppuvat, jolloin ei ole huolta värin loppumisesta juuri kriittisellä hetkellä. Säästät myös aikaa, kun tarvikkeita ei tarvitse hankkia eikä oikeita kasetin tyyppinumeroita muistella. Parasta kaikessa on, että tulostaminen click-sopimuksella on erittäin edullista. Kysy tarjous!